Appel en jij

Nathalie-AppelMijn naam is Nathalie Appel en in 2012 heb ik mijn bedrijf ‘Appel en Jij” opgericht (www.appelenjij.nl).

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het basisonderwijs, de laatste 6 jaar in de rol van intern begeleider en daarmee intensief betrokken geweest bij begeleiding/coaching van leerkrachten, kinderen en hun ouders. Zelf ben ik moeder van 3 kinderen in de leeftijd van  12-15 jaar.  Met al deze ervaring en mijn grote interesse in voeding,  eten en koken wil ik graag volwassenen en kinderen begeleiden bij hun gewichtsproblemen. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit garandeert kwaliteit: deskundig advies en goede begeleiding (www.gewichtsconsulenten.nl).

Kinderen
Voor het begeleiden van kinderen met gewichtsproblemen gebruik ik de methode van Lekker Pûh!!!. (www.lekkerpuh.net)Kinderen gaan niet op dieet, maar groeien naar een gezond gewicht. Kinderen worden aangemoedigd om stapsgewijs gezonde keuzes te maken. De betrokkenheid van ouders of verzorgers hierbij is van groot belang. Kinderen en ouders krijgen niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in het dagelijks leven.

Volwassenen
Voor het begeleiden van volwassenen met gewichtsproblemen gebruik ik de methode van PuurGezond (www.puurgezond.nl) PuurGezond staat voor bewust eten en genieten van de volle smaak van pure ingrediënten. Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Geen pakjes, zakjes en shakes. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Dat is de missie van Puur Gezond waar ik volledig achter sta.

Wil jij een gezond gewicht voor jezelf of voor je kind?,Wil je weer lekker in je vel zitten en zoek je een positieve coach? Neem contact met me op en we gaan samen een gezond duo vormen: Appel en Jij!

Hartelijke groet,

Nathalie Appel
nathalie@appelenjij.nl
06-46022031

Comments are closed.