Jos Boersema

20161220-_MG_0030

Kun je niet meer de afstand lopen voor de boodschappen in de buurt? Doen de kuiten dan ondraaglijk pijn waardoor je iedere keer wil stilstaan?

Hiervoor geef ik een training om de loopafstand weer te verbeteren zodat je weer zelf je boodschappen kunt doen of naar een clubje kunt gaan. Voor meer informatie: Looptraining / Claudicatio op onze site of claudicationet.nl.

 

Kom je de deur niet meer uit omdat je bang bent om te vallen op straat of in een winkel? Blijf je in huis almaar zitten want je bent bang dat je valt op weg naar de keuken? Hiervoor bied ik een oefenprogramma aan speciaal gemaakt om vallen te voorkomen. Voor meer informatie: https://www.veiligheid.nl

Valt het niet mee om de veters in de schoenen te strikken je armen lijken gewoon te kort en doet ook nog eens je rug pijn. Wil je over je schouder kijken om niet voor een auto langs over te steken op de fiets maar draait je hoofd niet ver genoeg? Voor al dit soort klachten is de manuele therapie de aangewezen therapie vorm. Je gewrichten worden weer beweeglijk en je leert dit ook zo vast te houden. Met een cursus Core Stability leer je goed om gaan met je mogelijkheden van de rug en gehele wervelkolom.  Voor meer informatie: Manuele Therapie of Core Stability.

Ik werk sinds 1993 in Putten. Gestart op de Harderwijkerstraat bij de heer H. van Vugt en in 1995 verhuist naar de Voorthuizerstraat 5. Vanaf januari 2011 werk ik met mijn collega’s op de Harderwijkerstraat 3A.

De reden voor mij om dit beroep te kiezen is het contact met mensen. Deze komen met een probleemstelling, cq. klacht, die we samen oplossen, of een manier vinden om hier mee om te gaan. Voor mij is het oplossen van het probleem de uitdaging in mijn werk en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Tevens ben ik trainer voor de cursus “In Balans”. Een cursus valpreventie voor ouderen. Daarnaast begeleid ik de patienten die claudicatio, oftewel etalage benen , hebben.

BIG nummer: 19033180104

Comments are closed.