Hennie Hazeleger-Grift

 

20161220-_MG_0023

Vraag je jezelf af waarom je verkeerd ademt of waardoor je steeds je schouders optrekt. Merk je dat je steeds hoofdpijn hebt vlak na de nachtrust of wordt je juist moe wakker omdat je niet prettig hebt geslapen? Misschien is ademontspanningstherapie hiervoor de aangewezen therapie vorm. Hiermee kun je onnodige spanning verminderen waardoor je gevoel weer klopt en je de dag weer aan kunt. Voor meer informatie: Adem- en ontspanningstherapie.

Kom je lucht te kort om nog naar de keuken of toilet te lopen. Lijkt een gewoon klusje een heel karwei omdat je niet genoeg lucht hebt? Hiervoor bied ik een programma op maat aan om weer met meer gevoel van lucht gewone dagelijkse activiteiten in en rond huis te kunnen doen. Voor meer informatie: COPD.

In 1986 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de academie voor fysiotherapie Thim van der Laan in Utrecht. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in een praktijk in Buren, Duitsland.
Na 3 jaar ben ik terug gegaan naar Nederland en heb zwangerschapsbegeleiding gegeven voor thuiszorg en ben gaan waarnemen.

In deze periode heb ik mijn kennis aangaande zwangerschap gerelateerde klachten uitgebreid en ook betreffende ademhalings- en ontspanningstechnieken diverse bijscholingen gevolgd.

Sinds 2001 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk.

In 2008 heb ik een patiëntengroep met longaandoeningen overgenomen, diverse bijscholingen gevolgd aangaande deze aandoeningen en de nodige ervaring opgedaan met het werken met deze patiënten.

Het werken met deze groep ervaar ik als zeer leerzaam en interessant. Het is fijn om mensen met klachten van kortademigheid en afgenomen inspanningsvermogen te kunnen motiveren tot een actiever leven en zo hiervan de voordelen te laten ondervinden.

BIG nummer: 19047147604

Comments are closed.