Baldwin Aalders

20161220-_MG_0004

Merk je dat starten met bewegen steeds trager gaat, je voeten voelen als vast te kleven aan de grond. De ziekte van Parkinson doet hier zijn werk helaas.  Raak je het gevoel in je voeten langzaam kwijt en voel je je onzeker op de been. Hier is MS mogelijk de aanleiding voor. Wil een helft van je lichaam niet meer goed meedoen door zwakte of stijfheid? Zuurstof gebrek in de hersenen kan hieraan ten grondslag liggen. Al dit soort klachten kunnen met gerichte oefeningen worden behandeld zodat je zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven in de thuis omgeving. Voor meer informatie: Parkinson, MS en Niet aangeboren hersenletsel.

 

 

Heb je met hardlopen last gekregen van je achillespees waardoor je vroegtijdig moet stoppen. Kun je door verstappen niet meer lekker meedoen met je sportbeoefening omdat je knie dik en stijf is geworden? Ik help je met verbeteren van je beweegpatronen en herstellen van de conditie om weer snel je sport te kunnen hervatten en die 5 kilometer weer pijnloos kunt lopen of een wedstrijd volledig kunt meedoen. Voor meer informatie: Back to golf.

Op je werk door je rug gegaan omdat je even niet oplette met tillen? Te lang bezig met schilderwerk boven je hoofd waardoor je pijn aan je nek of schouder hebt gekregen? Hiervoor bied ik je een behandeling aan met manuele therapie gecombineerd met coachende fysiotherapie om weer lekker aan de slag te kunnen met je werkzaamheden. Voor meer informatie: Manuele Therapie en de coachende therapeut.

33 jaar werkzaam als fysiotherapeut, sinds mei 2000 in Putten

30 jaar werkzaam als manueel therapeut volgens methode van der Bijl

Ervaring in de behandeling van en revalidatie na operaties aan heupen, knieën, schouders etc.

Tevens ervaring met neurologische aandoeningen als Multiple Sclerose, beroerte(CVA), M Parkinson, M Huntington, en beelden met Ataxie tot gevolg. Werkzaam op de dagbehandeling Norschoten, lokatie Putten.

Big nummer: 69032961904

Comments are closed.