Afspraken

Met en zonder een verwijzing van huisarts of specialist kunt u een afspraak maken voor een 20131016_9262onderzoek en/of behandeling in onze praktijk.

Komt u voor een eerste keer zónder verwijzing van een arts, dan doen we eerst een screening, waarbij na gegaan wordt of er eerst een nader diagnostisch onderzoek nodig is voor we u in behandeling kunnen nemen.

Het eerste consult zal bestaan uit een algeheel en specifiek onderzoek en het opstellen van een behandelvoorstel.

Controleer vóór uw eerste afspraak uw dekking voor fysiotherapie en Manuele therapie in uw aanvullende zorgverzekerings polis.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op tel: 0341-352358 Wanneer wij niet in staat zijn om u direct te woord te staan, kunt u een bericht op het antwoordapparaat inspreken. Wij bellen u dan terug. Vergeet vooral niet uw naam en telefoonnummer na de pieptoon in te spreken.

Wilt u bij uw 1e afspraak het volgende a.u.b. meenemen:

  • geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument);
  • geldig bewijs van inschrijving van de zorgverzekeraar (zorgpas);
  • uw verwijzing indien in uw bezit.

Behandeling aan huis is op advies van uw huisarts of specialist mogelijk.

Afzeggen van afspraken

Bij verhindering graag telefonisch uw afspraak afzeggen: 0341-352358. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Buiten de openingstijden kunt u uw bericht van verhindering inspreken op ons antwoordapparaat.

Openingstijden

De praktijk is overdag (maandag t/m vrijdag) geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur en in de avonduren geopend op maandag en donderdag tot 21.00 uur. Afspraken buiten deze tijden zijn mogelijk in overleg met uw fysiotherapeut.

Comments are closed.